Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Afscheidshuis

24-uurs service

Met de 24-uurs service krijgt u een sleutel, zodat u op ieder gewenst tijdstip en zo vaak als u wilt uw overleden dierbare kunt bezoeken.

Het afscheidshuis beschikt over een:

  • beschutte tuin
  • eethoek
  • keuken
  • aula voor diensten en/of condoleances

Daarnaast is er in het afscheidshuis een zeer functioneel ingerichte ruimte voor de laatste verzorging van de overledene. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, dit samen met ons te doen of dit geheel door ons te laten uitvoeren.

Alle faciliteiten van het afscheidshuis zijn overigens ook te huur als u begeleid wordt door een andere uitvaartondernemer.

Bekijk de mogelijkheden

Speciaal voor kinderen

Kinderhoek Uitvaartzorg Authena Sleeuwijk

Tijdens gesprekken van volwassenen, kunnen kinderen gebruik maken van onze speciale speelhoek.

Deze hoek is naast speelgoed en kleurboeken, ook ingericht metspeciale (werk)boeken voor kinderen die verdrietig zijn.

 

 

 

Thuisopbaring

Uw uitvaart laten begeleiden door Uitvaartzorg Authena betekent niet dat u alleen van de diensten van Afscheidshuis Authena gebruik kunt maken. Wij kunnen u ook alle faciliteiten en ondersteuning bieden die bij een thuisopbaring horen.

Wij zijn er zowel voor particulieren als voor uitvaartondernemers en voor iedereen toegankelijk. Ongeacht uw geloofsovertuiging of cultuur bent u welkom om van de zorg en diensten van Authena gebruik te maken. De kosten voor opbaring worden vaak door uw verzekeraar vergoed.

Wanneer u vragen heeft, een rondleiding wenst of de sfeer in het afscheidshuis wilt proeven, bent u van harte welkom. Wij adviseren u hiervoor telefonisch (06-45594577) of per email (info@authena.nl) een afspraak te maken.