Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Ruimte voor een goed afscheid begint bij ons met alle tijd te nemen om aan al uw wensen en die van de overledene aandacht te geven. Vanaf het moment dat u ons belt dat uw dierbare is overleden, bieden wij u structuur, rust en transparantie. Wij inventariseren welke vragen en wensen er bij u zijn. Niet alle zaken hoeven meteen geregeld te worden. We kiezen samen met u welke zaken prioriteit hebben en welke zaken nog even kunnen wachten. Zo creĆ«ren we rust en ruimte. Nadat uw wensen geĆÆnventariseerd zijn, stellen wij een transparante kostenopgave voor u op zodat u niet voor onduidelijkheden achteraf komt te staan. Wij nemen gedurende deze rouwweek (en de tijd daarna) graag de tijd voor u als nabestaande(n).
Het eventuele vervoer van uw overledene naar de opbaarlocatie voeren wij zelf uit, net als de laatste verzorging - samen met u als u dat wilt of geheel door ons uitgevoerd. U bent niet gebonden aan het afscheidshuis, wij verzorgen ook een opbaring thuis of elders.

Uw wensen centraal

Alle ruimte, maar ook de door u gewenste ondersteuning, kunnen wij u hierbij bieden.

Met ons vakmanschap kunnen wij de uitvaart volledig voor u verzorgen. Maar ook is een variant mogelijk waarbij door ons bijvoorbeeld enkel de verzorging, de koeling en het vervoer van de overledene wordt geregeld (het logistieke gedeelte) en u de volledige regie heeft over de invulling van het afscheid. En alle denkbare varianten daar tussen. Alles is bespreekbaar en meestal realiseerbaar. Ons doel is het laatste afscheid zo persoonlijk mogelijk te laten zijn en vormgegeven naar uw wens.