Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Recensies

Wij hebben een aantal nabestaanden gevraagd om hun ervaringen met onze zorg voor hun overledene en onze begeleiding van de uitvaart te verwoorden. Wij hopen dat deze ervaringen u een goed beeld kunnen geven van onze uitvaartonderneming.

"We hebben Authena als bijzonder prettig ervaren. Het concept wat geboden wordt is geweldig en bijzonder persoonlijk. Daar wij niet direct uit de omgeving kwamen, zeker ook een directe uitvalsbasis om vanuit we e.e.a. snel konden regelen. Ria en haar medewerkers zijn bijzonder prettig in de omgang. Er wordt nergens naartoe gepushed maar denkt wel concreet en goed mee in de zaken die nu eenmaal te doen staan. Warm, zakelijk maar zeker niet een organisatie die je op het moment van verdriet enige aanleiding geeft te denken dat het vel over de oren getrokken wordt. Zeker niet. Ik weet van onszelf dat we zeker niet de gemakkelijkste zijn en bovengemiddeld kritisch. Ik kan alleen maar zeggen: Complimenten dames. We zijn blij dat we bij jullie zijn uitgekomen voor de uitvaart van onze moeder."

Gertjan de Jong, Hendrik-Ido-Ambacht

"In ieders leven gebeurt het. Een dierbare overlijdt en er komt veel op je af dat geregeld moet worden terwijl je verdriet overheerst. Dan is het fijn dat er mensen zijn die dat voor je gaan regelen. Maar dan ook echt alles. Bij Authena heb ik dat ondervonden. De persoonlijke benadering, betrokkenheid en medeleven is zo groot dat het lijkt alsof het familie is. Ook de uitvaart was zodanig met gevoel samengesteld dat ik veel complimenten heb gekregen die natuurlijk te danken waren aan Authena."

J.C. Gosman, Sleeuwijk

"Na het droeve bericht dat mijn moeder onverwachts was overleden kwamen we opeens in een situatie die we nog niet kenden. Je moet dan opeens snel beslissen en via via kwamen we bij Authena terecht. Wilma nam de telefoon op en gelijk was er vertrouwen en een ontzettend goed gevoel. Wat een prachtig mooi mens is zij. Ze heeft moeder op laten halen uit het ziekenhuis en thuis gebracht waar zij graag opgebaard wilde liggen. Zo ontzettend liefdevol hoe zij haar heeft verzorgd maar ook mijn vader en ons heeft opgevangen. Er moet zoveel geregeld worden, maar overal wordt de tijd voor gepakt, alles wordt uitgelegd, soms even goed doorgepakt en veel geduld voor alle woorden en verhalen die er telkens weer worden verteld. De kaarten waren heel mooi geworden, de uitvaart was precies wat we gedacht hadden en Wilma had nog een mooi gedicht voor ons uitgezocht met passende woorden. Wat zijn wij blij dat we jou hebben leren kennen. Namens Hans en zijn kinderen en kleinkinderen bedanken we Authena hartelijk voor alle goede zorgen."

Fam. Combee, Genderen

"Hierbij willen mijn moeder An Lakerveld en ik graag Wilma en Ria bedanken voor de uitstekende zorg rondom de crematie van mijn vader. Het was voor jullie niet altijd gemakkelijk om alle zijden goed te helpen, maar mijn vader heeft een crematie gekregen zoals hij het graag wilde. Lidy en An Lakerveld, Sleeuwijk"

Lidy en An Lakerveld, Sleeuwijk

"Afscheidshuis Authena is er in geslaagd om een huiselijke sfeer te creëren. Alles is bespreekbaar om de droevige tijd zo aangenaam en persoonlijk mogelijk te maken. De medewerkers denken erg goed mee, zodat niets vergeten wordt en alles naar wens wordt geregeld. Het hebben van een sleutel van het pand en de opbaarkamer vonden wij erg prettig, hierdoor was het mogelijk om bij de overledene te zijn wanneer de behoefte er was. Ook was het hierdoor mogelijk om familie van ver te ontvangen om afscheid te nemen. Fam. De Haas, Almkerk"

Fam. De Haas, Almkerk

"Een hele persoonlijke benadering, waardoor ik precies op maat geleverd heb gekregen."

Fam. Verouden, Breda

"Ik wil graag onze ervaring delen met Uitvaartzorg Authena. Op 8 september overleed onze vader en echtgenoot en we kwamen via een lieve vriendin in contact met Ria en Wilma. Ik wou dat we elkaar op een andere manier hadden getroffen, maar het moest via deze weg. Ik had geen enkel besef van hoe we dit moesten gaan regelen, maar de dames zijn op dezelfde dag nog gekomen om het een en ander te verzorgen voor ons. Het is een dag dat niemand vergeet en het liefst wil je alles zo rustig mogelijk laten verlopen. Ria en Wilma kwamen binnen, net twee engelen met een hele warme energie. Ik kreeg er een heel warm en fijn gevoel van en wist meteen dat zij dit op een hele fijne manier zouden laten verlopen. Natuurlijk komen er zoveel emoties los, maar er moet dan tegelijkertijd ook van alles geregeld worden en dit kan heel heftig zijn voor de nabestaanden. De dames namen vader mee. Ergens maakte ik me zorgen of alles wel goed zou verlopen met zijn lichaam, maar toen we de volgende dag aankwamen bij het afscheidshuis, zagen we dat vader een prachtige ruimte had gekregen waar hij netjes was opgebaard. De kamer was heel rustig, fijn en straalde alleen lichte en warme energie uit. We waren zo opgelucht dat vader's lichaam er vredig bij lag. De dames zijn nog langsgeweest om het een en ander te bespreken betreffende de crematie en ook dat ging heel goed, alles werd ons duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep super goed. Op de dag van de crematie is alles netjes verlopen, vanaf het moment dat vaders lichaam gewassen moest worden tot aan het wegrijden van de wagen tot aankomst bij het crematorium. Het programma was duidelijk en ook de tijdslijn was precies voldoende. Al met al is alles goed verlopen en is dankzij Wilma en Ria alles vlekkeloos verlopen. Ik weet zeker dat mijn vader's ziel tevreden was omdat het precies was wat hij zou hebben gewild. Ik wil jullie uit mijn hart bedanken voor deze onvergetelijke ervaring."

Rani Singh, Rotterdam

"Onze ervaring met het afscheidshuis was heel persoonlijk en positief. Het is een mooie locatie, met mooie kamers, waar wij als familie de keuze uit 2 kamers hadden. Onze keus was de paarse kamer, toevallig ook de kleuren van onze moeder. We hadden de sleutel van het huis en kamer tot onze beschikking, waar we 24 uur per dag gebruik van konden maken. De samenwerking met Ria en Wilma verliep heel ontspannen en plezierig, ze stonden open voor onze wensen, maar reikte ook ideeën aan, zoals het gezamenlijk de kist te sluiten. Ik kreeg de mogelijkheid om samen met Ria de laatste zorg te verlenen, wat op een ontspannen manier verliep. Onze moeder werd keurig verzorgd. Vanwege het slechte weer, kwam het idee om door de aanwezigen binnen in het kerkje afscheid van moeder te nemen, en niet op de begraafplaats. Wij als familie kunnen terug kijken op een mooie, goedverzorgde uitvaart,waar onze moeder trots op zou zijn geweest."

Katie Roubos, Sleeuwijk

"Zeer prettig contact gehad, keurige vervulling van al onze wensen, fijne begeleiding naar crematorium en verzorging tijdens opgebaarde periode, alleen maar lof."

Fam. Huisman, Gorinchem

"Prachtig was de tijd waarin mijn man tussen zijn overlijden en de begrafenis in het afscheidshuis opgebaard heeft gestaan. We konden iedere dag naar hem toe, hiertoe hadden we een eigen sleutel gekregen. Er stond koffie, thee e.d. voor ons klaar. Een prachtig huis, waar het waardig afscheid nemen was."

Kitty van den Ende, Woudrichem

"Uitmuntend. Zeer flexibel tot op een uur voor de dienst nog de kist verplaatsen naar een betere locatie (door omstandigheden). Authena heeft precies gegeven wat we hoopten: meer tijd en meer ruimte!"

Fam. Brillemans, Amsterdam