Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Mogelijkheden

Onze opbaarkamers

Alle kamers zijn verschillend van grootte, stijl en indeling. Naast de bestaande, sfeervolle aankleding van alle opbaarkamers is er de mogelijkheid deze met persoonlijke voorwerpen of accessoires (foto's, bloemen, tekeningen, enzovoort) aan te vullen.
In de woonkamer/ontmoetingsruimte kunt u rustig zitten, muziek luisteren, met elkaar napraten, herinneringen ophalen: kortom een thuisgevoel creëren met elkaar.

Ceremonieruimte Afscheidshuis Authena Sleeuwijk

 

24-uurs service

Een 24-uurskamer biedt de mogelijkheid om familie en bezoek op ieder gewenst tijdstip te ontvangen. Op deze manier kunnen de nabestaanden in alle rust afscheid nemen en zich voorbereiden op de uitvaart.
Indien u geen gebruikt wilt maken van de 24-uurs optie kunt u Paardenbloem, Levensboom en De paarse kamer ook alleen als rouwkamer huren. Voor rouwbezoek kunt u dan met ons een tijdstip afspreken.
De benedenkamer is alleen met 24-uurs service te reserveren.


Onze aula

Ons uitvaartcentrum beschikt over een prachtig aangeklede, sfeervolle aula. De aula is rolstoelvriendelijk en voorzien van een ringleiding. Er is een beeld- en geluidsinstallatie voor uw muziekwensen en/of diapresentatie.

Naast een afscheidsdienst en/of condoleance in onze aula, bestaat de mogelijkheid om een kleinere afscheidsceremonie te houden in onze benedenkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan een rouwbrunch in familieverband voorafgaand aan de crematie of begrafenis.
 

aula Afscheidshuis Sleeuwijk

 

 

 

 

Onze locatie

Het Afscheidshuis ligt op een rustige locatie, is omgeven door een sfeervolle tuin, biedt veel privacy en beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

 

Afscheidshuis Sleeuwijk AltenaTarieven opbaarkamers

De tarieven zijn als volgt:

• opbaarkamer  €   95,00 per 24 uur
• 24-uurskamer € 125,00 per 24 uur

 

dienst in aula Afscheidshuis Authena