Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Wilma van der Vliet

Wilma van der Vliet

is geboren in 1963. Zij verhuisde in 2011 naar Noord-Brabant, waar ze in Woudrichem woont met haar man. Haar 2 volwassen kinderen wonen al meer dan een decennium zelfstandig, boven de rivieren. Tijdens haar opleiding tot uitvaartverzorger bij Meander is Wilma stage gaan lopen bij een lokale uitvaartonderneming. Daarnaast draaide ze een aantal maanden 24-uurs diensten bij een firma die overledenen overbrengt naar opbaarlocaties en de laatste verzorging geeft, om zo in korte tijd veel ervaring op te doen met de fysieke aspecten van het werk.

Allround uitvaartverzorger

In 2016 is Wilma in dienst gekomen bij Uitvaartzorg Authena als allround uitvaartverzorger. Ter verdieping van de opleiding heeft ze een training Make-up en Camouflage gevolgd en een speciale training Voorgaan in een uitvaartceremonie. 

Ons team bestaat verder uit:                                                           Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena Sleeuwijk Wilma van der Vliet
Ria Beijer
Elja Biezen-Morée
Henri van Gool 

Gerry van Noorloos

"Het is en blijft geweldig werk om te doen. Iedere uitvaart, elke familie, het is steeds net weer anders door de persoonlijke invulling en de vele mogelijkheden die er zijn om een uitvaart gestalte te geven. Bijzonder werk, dat ik met alle liefde uitvoer."