Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Crematoria in de regio Altena

Crematoria in de regio van gemeente Altena zijn:

 

crematorium De Essenhof in Dordrecht


De Essenhof is een gemeentelijk crematorium, met een naastgelegen begraafplaats waarop zich een speciale aula bevindt, de Thuredrith aula. In het hoofdgebouw van het crematorium vindt u de Biesbosch aula. Diverse keren zijn wij al met het veerpontje Kop van 't Land naar Dordrecht gegaan met de rouwstoet, na een bijzondere rit door de Biesbosch.
 

crematorium 't Lief in Beesd


Speciaal voor wat kleinere gezelschappen en voor stille crematies raden wij u dit crematorium aan. Zowel de dienst als de condoleance worden in dezelfde ruimte gehouden met een sfeervolle, informele inrichting. U loopt over een brug van het ceremoniegebouw naar de crematieruimte; de symboliek geeft aan dat de overledene naar een andere bestemming wordt gebracht, naar “de overkant”.

 

crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk


Dit crematorium heeft een mooie, parkachtige ligging en beschikt over een grote en een kleine aula. Op het buitenterrein vindt u naast de strooivelden, urnentuinen en urnenmuren ook een gedachteniskapel met digitaal herinneringsscherm. Op dit scherm staan de namen van de personen die de afgelopen tien jaar op de desbetreffende dag zijn overleden.
 

crematorium yardenhuis van Brabant in Oosterhout


Vanuit de aula heb je een prachtige kijk op de tuin van het crematorium. Bij mooi weer kunnen de openslaande deuren naar de tuin openstaan tijdens de dienst. Er is maar 1 aula in dit crematorium, dit biedt als voordeel dat u er altijd alleen met uw genodigden bent. Er vindt op dat moment geen andere uitvaartceremonie in het gebouw plaats.